Valsedeln är fastställd

 

Det blev en något annorlunda digital nomineringsstämma igår här i Mark.

Presidiet, sammankallande i nomineringskommittén, justeringsperson och it support fanns på plats fysiskt och resterande deltagare via länk. Stämman öppnades av undertecknad och presidiet för kvällen var ordf. Hasse Ikävalko och v.ordf. Annette Karlsson, båda från Boråsmoderaterna, samt Jan Ericson som sekreterare. Sort tack för er insats och tack till hela nomineringskommittén för ert arbete.

Det var en välbesökt stämma med 30 röstberättigade medlemmar. Plats 1 på listan gick till omröstning då Tomas Ekberg utmanade Tomas Johansson. Resultatet av omröstningen blev till Tomas Ekbergs favör med siffrorna 16-13 och därmed gick han upp på plats 1 på valsedeln och Tomas Johansson som nr. 2.

Övriga beslut på stämman var att valsedeln ska innehålla högst 33 namn, där styrelsen bemyndigades att fylla på valsedeln underifrån fram tills att den skickas in till valmyndigheten. Stämman fastställde även att valsedeln ska innehålla namn, titel, ålder och ort.

Efter stämman visades ett bildspel med information om våra väljare, potentiella väljare, mål, strategier och verktyg samt lite historik från tidigare val.

Nu ser vi framåt och vässar vår moderata politik inför valet 2022. Vi är alla individer och det är vår styrka i politiken. Nu formar vi våra kvaliteter och bygger ett starkt moderat lag med kraft att ta tillbaka makten i Marks kommun efter valet 11 september.

Ann Iberius-Orrvik,
ordförande
Moderata Partiföreningen i Mark

 

Lämna en kommentar